Întrebări de tot felu' - Dume de Mestecat

Întrebări de tot felu’

1. Când și cum ajunge comanda?

Comanda ajunge la tine în cel mult 7 zile lucrătoare, în mod normal. Însă chiar și dumele au nevoie de o vacanță, așa că, dacă ai făcut o comandă între 20 decembrie și 6 ianuarie, ea va fi procesată începând cu 7 ianuarie. Dacă ne-ai lăsat numărul de telefon corect, vei primi un SMS în dimineața livrării, direct de la curierii TNT.

2. Nu mi-a ajuns comanda. Now what?

Dacă s-a rătăcit pe drum comanda, dă-ne un semn la contact@dumedemestecat.ro și rezolvăm. Nu uita să incluzi și numărul comenzii în mail, ca să putem rezolva mai repede.

3. Cum plătesc?

Cum preferi: ramburs sau online, cu cardul.

4. Am comandat, dar nu e mărimea bună. Ce mă fac?

Știm că dumele trebuie să vină ca turnate. Dacă nu e mărimea bună, completezi formularul de retur și noi îți înapoiem banii sau îți trimitem din nou tricoul, cu mărimea potrivită.

5. Pot comanda în altă țară?

Ai putea, dar te-ar costa mai mult decât tricoul, deci de ce ai face-o? Dacă, totuși, insiști, dă-ne un semn la contact@dumedemestecat.ro.

6. Pot ridica comanda direct de la sediul vostru?

În principiu, nu. Dar dacă ai o urgență, scrie-ne la contact@dumedemestecat.ro sau pe Facebook și revenim cu un răspuns.

7. Vreau să returnez un produs. Cum procedez?

Ți-am pregătit un formular, ca să fie floare la ureche.

8. Pot comanda o dumă cu o mică modificare de text sau imagine?

Din păcate, nu. Dumele din shop pot fi comandate doar cu grafica afișată în pagina produsului. Dacă îți dorești o dumă custom pentru un event sau pentru o comandă mai mare, scrie-ne pe Facebook sau la contact@dumedemestecat.ro.

9. Vreau să propun o colaborare.

Do let us know. De-a lungul timpului ne-am împrietenit cu mai multe branduri, le poți vedea aici.  Trimite-ne propunerea ta pe contact@dumedemestecat.ro și îți dăm de veste în cel mai scurt timp