Tricouri cu Dume de vară, ca s-o porți oricând - Dume de Mestecat

Tricouri cu Dume de vară, ca s-o porți oricând

O așteptăm de când a picat prima frunză din copac și ne-am luat la revebere de la Expirat cu ochii în lacrimi – cauzate de focul aprins pe plajă, când am prins ultimul răsărit al sezonului. Ne-am gândit la ea în timp ce desfăceam pachetele cu șosete de la părinți cadou de Crăciun, când ni s-a strecurat pe sub gecuțe gerul de afară și când orașul și-a pierdut formele într-o nuanță confuză de gri.

Acum s-a întors, cum se întorc întotdeauna la noi lucrurile care ne iubesc. Și aproape că s-a și dus din nou, așa că de ce să nu o prelungim cât putem? Da, de vară este vorba. Avem mai multe tricouri care vorbesc despre pasiunea pentru sezonul decadenței, al căldurii și certurilor pe A/C-ul din birou. Sunt potrivite celor care fug în fiecare weekend la mare, celor care se lasă purtați de val și celorlalți, care urăsc frigul cu .. înfrigurare.

 

1. Ura și la vară

N-are nevoie de explicații, este fericire făcută din bumbac 100%.

2. Exces de zeu

Îl știm toți: e prietenul acela care merge țanțoș prin Vamă. Își știe propria valoare, i-o știe și gașca, merită un tricou care să o exprime cum trebuie.

3. Cu capul în zori

Tricoul pentru omul care colecționează răsărituri. Pentru el, vara este despre acel moment al zilei.

 

4.  Porn to be wild

O viața ai, sălbăticește-o. Un tricou pentru acel cineva care face mereu cele mai mari trăznăi: se trezește tuns de dimineață, adoarme cu un cățel pe plajă, dispare 2 zile și nu mai știe ce a făcut.

5. Răsărit de pe fix

Îi vezi diminețile pe toate prin check in-uri, stories de Instagram, fotografii. El e cel care pozează mereu același lucru și lucrul acela arată mereu altfel.

 

6. Shot și groază

Și pe el îl știm toți: e cel care cheamă gașca la bar pentru shoturi. Mai lipește străini, mai dă cuiva un shot random, d-astea. Shot pentru că nu se poate opri și groază pentru că regretă a doua zi.

7. O iubire de-o Vamă

Am trăit-o toți, dar unii o trăiesc mai mult ca ceilalți. Pentru ei există acest tricou.

8. Ce VAMA plăcut distracția

Și pentru cei care rămân îndrăgostiți, există acest tricou plin de speranță, pe care să plângă atunci când ‘va urma’ devine ‘the end’.

9. Weekendoit

Pentru cel care fuge tot timpul la mare în weekend, spontan sau planificat. Și care găsește întotdeauna căi să ajungă acolo.

 

10. Ori la val, ori la spital

Sunt răni pentru care nu există pastile, ci mare. Și pentru ele există și aceste tricou.

Pentru mai mult chilluț de vară, recomandăm cu încredere să aruncați un ochișor și aici.

Share this post
  , , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *