Rebela și conducătoarea - Dume de Mestecat

Rebela și conducătoarea

Dacă nu știați până acum, noi, fetele cu dumele, suntem Zvâc și Luluts. Adică Ioana și Laura, dacă nu vreți să ne familiarizăm prea mult din prima.

Când se trezește dimineața, Zvâc deschide dulapul și știe exact ce va purta. Știe ce meetinguri urmează, cu cine se vede, ce are de făcut.

Eu, pe de altă parte, deschid șifonierul, fac dezordine în toată casă și aleg primele haine pe care am pus ochii, pentru că m-am enervat deja căutând.

Când ajunge la birou, Zvâc deschide laptopul și prioritizează. Face lucrurile cu atenție, rând pe rând, își gestionează cât mai bine timpul ca să nu depășească niciun deadline.
Eu ajung la birou, beau 17 cafele, mă apuc de 4 lucruri în același timp. Pe la finalul zilei încep să mă panichez teribil și termin ce am de făcut cu greu și overtime.

Zvâc se concentrează, eu visez.

Zvâc are desktopul curat, eu am zece miliarde de foldere în care nu fac niciodată ordine. La ea totul e la un click distanță, la mine ne rugăm amândouă să mai găsim lucrurile de care avem nevoie.
Zvâc e ordine, eu sunt dezordine.

Zvâc e creierul, eu sunt inima.

Zvâc e the ruler, eu sunt the rebel.

Și funcționăm perfect în formula de dume și în prietenie pentru că ne suntem complementare. Pe ea o obosește teribil dezordinea mea de idei, dar apreciază ce iese. Pe mine mă sperie ordinea ei, dar fără ea nu aș putea să mă organizez. O să mergem împreună la REBELS AND RULERS, fiecare cu tipologia din care face parte, ca să învățăm mai multe despre fiecare și una despre cealaltă. Am pregătit două tricouri în parteneriat cu ei, unul cu fibră de lider, altul cu fibră de rebel.

Rulers aren’t made to be broken

 

Saved by the rebel

Ne vedem acolo.

Zvâc o să ajungă la timp. Eu o să întârzii.

Luluts

Share this post
  


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *