[CONCURS] Life’s a pitch and then you win @Startarium PitchDay - Dume de Mestecat

[CONCURS] Life’s a pitch and then you win @Startarium PitchDay

Fie că suntem sau nu antreprenori, fiecare dintre noi a trebuit la un moment dat să își vândă IDEEA. Ideea unui nou proiect, ideea unei campanii sau investiții, ideea următoarei destinații de vacanță. Am povestit despre ea cu pasiune și ne-am pus toată energia pentru a-i convinge și pe alții să creadă în ea. Fie că am știut sau nu, am ținut un pitch. De un minut, două, trei sau zece… Viața e plină de astfel de momente iar pe 6 noiembrie te invităm să ne bucurăm de ele împreună.

Startarium PitchDay e pentru noi toți: antreprenori cu acte în regulă sau în curs de devenire, pentru cei curioși să înțeleagă mai multe despre antreprenoriat în România dar și cei care lucrează deja cu startupuri și antreprenori. Life’s a pitch and then you win, iar pe 6 noiembrie câștigăm toți ceva.

Pentru cine nu știe încă, Startarium PitchDay e ziua în care 50 de antreprenori curajosi pitch-uiesc pentru premii de 120.000 de euro, în cea mai mare competiție pentru startup-uri din România. Dar nu doar ei câștigă!

Pe 6 noiembrie, 5.000 de euro își așteaptă câștigătorii la cabina de Unofficial Pitches, unde oricine își poate pitch-ui ideea. Orice idee! Iar noi te ducem acolo ca un VIP ampitchios ce ești, on top of the world, cu șofer privat și mașină care să te ia de-acasă și să te livreze în lumea antreprenorilor și cu propria ta creativitatea imprimată pe un tricou. Ce ai de făcut?

 

[CONCURS]

 

Cum câștigi

  1. Gândește-te la ce nume ar avea businessul tău dacă ar fi o dumă. Poate chiar ceva cu “pitch”, dar nu neapărat.
  2. Las-o într-un comentariu la această dumă numele tău dumos de business. Orice îți trece prin cap, doar să nu fie ceva ofensator.

 

Ce câștigi

  1. Duma ta câștigătoare, ilustrată de noi! Poți să o consideri noul tău logo!
  2. Un tricou cu ea, să-l porți cu mândrie când îți pitch-uiești ideea
  3. Tratament VIP la Startarium PitchDay: propriul tău șofer să te ducă si aducă + loc rezervat în cabina de Unofficial Pitches unde îți poți pitch-ui ideea + locuri rezervate în fața scenei pentru tine și încă 2 prieteni, pe tot parcursul evenimentului!
  4. Ajutor și consultanță de la echipa Startarium, chiar să îți dezvolți ideea de business
  5. Glorie nemăsurată, invidia prietenilor și bragging rights până la toate berile până la Crăciun

 

The fine print:

  1. Pe data de 1 noiembrie, o să alegem cea mai cea dumă, prin jurizare – un juriu format din echipa Startarium & Dume de mestecat, conform Regulamentului de concurs.
  2. Premiul ți-l ridici direct de la Startarium PitchDay, pe 6 noiembrie, la WillBrook Platinum București. Evenimentul se întâmplă aici.

 

 

Dar ce e Startarium?

 

Startarium este cea mai complexă platformă pentru antreprenori la început de drum. Lansat în 2016 la inițiativa Impact Hub Bucharest și ING, Startarium oferă acces la TOATE resursele necesare pentru a lansa și a crește o afacere de succes. Platforma este construită pe 3 piloni – învățare, testare și finanțare – în mai multe module funcționale: instrumente de business, cursuri video, webinarii, interviuri cu fondatori, platformă de crowdfunding, mentorat, consultanță și competiție de pitching.

 

De la lansare, Startarium a adunat o comunitate de peste 21.000 de membri și 60 de mentori cu care antreprenorii pot lucra gratuit, a publicat peste 250 de materiale și a deschis accesul la finanțări ce depășesc 360.000 EUR. Platforma poate fi explorată pe www.startarium.ro.

Share this post
  , , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *